Terradec op Hogeschool Thomas More campus Geel

 

Op de Campus Geel van Thomas More Hogeschool werd in april een oppervlakte van 300m² Terradec in kleur kasteelgrindbeige aangelegd bij de vernieuwing van de buitenomgeving rond de gebouwen van de onderwijsinstelling.

Terradec kwam met de totaaloplossing waarnaar de dienst Infrastructuur van Hogeschool Thomas More op zoek was: een sterk waterdoorlatende, onkruidwerende, naadloze, toegankelijke, antislip en decoratieve buitenvloer. Door de betonstop worden we namelijk allemaal geconfronteerd met beperkingen inzake verharden. Terradec komt aan deze uitdaging tegemoet dankzij de sterk waterdoorlatende eigenschappen en geldt als halfverharding die het hemelwater rechtstreeks en lokaal in de bodem laat infiltreren.

Het is een perfect gebalanceerd esthetisch landscaping project geworden, met veel groen, waterpartijen, enkele stroken kleiklinkers, grote vlakken Terradec, afgewerkt met picknicktafels voor de gezellige lunches in de zon.

Heel bijzonder is dat de studenten bij de voorbereiding van de ondergrond en de plaatsing van het systeem actief betrokken werden in het kader van hun opleiding.

En of ze geslaagd zijn! Wij van Terradec zijn heel trots op dit referentieproject in de Antwerpse Kempen en wensen de studenten van Hogeschool Thomas More heel veel succes in hun inspirerende studieomgeving!

Terradec - Industrieweg 10 - 2490 Balen - België - info@terradec.com
T: +32 14 81 50 01 - F: +32 14 81 64 84