Een gecertificeerd Terradec-plaatser aan het woord

 

Welke activiteiten voer je uit met Rustik bvba?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei buitenverhardingen. Zowel opritten en tuinpaden als parkings, terrassen en vloeren in poolhouses. Met behulp van onze (graaf)machines kunnen wij de bedding uitgraven, grondwerken uitvoeren, (weide)afsluitingen plaatsen en tuinen aanplanten. Ook het ontwerpen en onderhouden van tuinen behoort tot ons takenpakket. Onze missie is de aanleg van een zo natuurlijk mogelijke bestrating die toch onderhoudsvriendelijk is. Terradec past dus perfect in onze bedrijfsfilosofie!

Wat geeft je het meest voldoening aan je job?

Buiten werken in de natuur, de handen uit de mouwen steken en echt iets creëren, daar worden wij blij van! Het geeft ons dan ook heel veel voldoening om de plek waar we aankwamen en nog weinig tot niets was, te kunnen omvormen tot een echte thuis die in harmonie is met de natuur. Het leukste en meest uitdagende aspect aan mijn job is het zelf kunnen uittekenen van een volledig tuinplan.

Wat hoop je met Terradec te bereiken?

- Ander type klant bereiken (klanten die geen natuursteen wensen) en dus als onderneming te groeien
- Nieuwe en originele verharding aanbieden aan onze klant (waterdoorlatend, onderhoudsvriendelijk, strakke look en stevige wetenschappelijke basis)
- Nieuwe tuinstijlen uittekenen en aanleggen

Wat was jouw persoonlijke drijfveer om gecertificeerd Terradec-plaatser te worden?

Als aannemer willen wij een zo volledig mogelijke waaier aan mogelijkheden (mbt verhardingen) kunnen voorstellen aan onze klanten en tuinaannemers. Terradec mag hierin niet ontbreken.
We wilden graag ons aanbod uitbreiden voor verhardingsmogelijkheden die zich net iets meer lenen voor strakke en moderne tuinen.
We vinden het een meerwaarde dat het aantal gecertificeerde plaatsers beperkt zal zijn, dat geeft ons als aannemer de kans om ons te onderscheiden ten opzichte van de andere aannemers.

We zijn van mening dat verhardingen in de toekomst meer waterdoorlatend zouden moeten zijn om een antwoord te kunnen bieden op waterafvoer bij hevige regenval én een betere algemene waterinfiltratie in de bodem te verkrijgen. Zeker ook in openbare ruimtes. Dat dit ook onderhoudsvriendelijk én mooi kan zijn, bewijst Terradec. 

 

Bedankt, Sinne! En veel succes voor de toekomst van je bedrijf samen met Terradec!
 

Terradec - Industrieweg 10 - 2490 Balen - België - info@terradec.com
T: +32 14 81 50 01 - F: +32 14 81 64 84